2018. május 3., csütörtök

A házasság szentsége

A házasság intézménye nem igazán passzol az emberi természethez, de a társadalom szövevénye hatékony kényszerítő erő. No meg egyesek szerint a házasság is olyan, mint a kapitalizmus: nem találtak ki jobbat helyette. (Még.) Persze ez nem túl hízelgő az emberiségre nézvést, melyet állítólag az esze segített az anyatermészet fölé kerekedni - de ebbe itt most nem megyek jobban bele.

Régi kedvencem az alábbi nóta, melynek témája korrelál a "Üzlet vs házasság" c. postomban említett (és ott meghallgatható) Makin’ Whoopee c. dal mondókájával. A különbség főképp abban áll, hogy ez jóval durvábban szembesít a rideg valósággal:

.
Üllői Úti Fuck - Esküvő
.

.
[https://youtu.be/Lq2bkP4DIW0]
Esküvő
.
Csokor a kézbe'.. öltöny a testre,
Igen a szájba, fátyol a fejre.
Ráfeszült végre a gyűrű az ujjra,
Sose volt még ennyire durva.
.
Kéz simul kézbe, száj ragad szájra,
Nem hallatszik már a fog csikorgása.
Eddig pihentél, de holnaptól munka,
Sose volt még ennyire durva.
.
Asztalra pohár, tányérba étel,
Zabáld ki magadból azt, amit érzel.
Utolsó sansz volt, ezt mindenki tudja,
Sose volt még ennyire durva.
.
Refr:
Mintha csak egy szekrénybe zártak volna,
Ahol apró kis üvegek
Finom kis mérgekkel a begyükben
Csak arra várnak, hogy téged tönkre tegyenek.
.
Tükörbe nézel, két szemed véres,
Nem marad más, csak a kis feleséged.
Valami megint a szívedet szúrja,
Sose volt még ennyire durva.
.
Nyakkendő bomlik, bugyi a földre,
Ugyanaz a bugyi marad örökre.
Átgondolod az egészet újra,
Sose volt még ennyire durva.
.
Keskeny az ágy, és könnyű az este,
Sóhajtva mászol a megszokott testre.
Fárad már ő is, sokáig húzza,
Sose volt még ennyire durva.
.
Refr:
Mintha csak egy szekrénybe zártak volna…
.
Sosem tudhatod meg,
Hogy mi lehetett volna belőled
Egy tisztességes élet végén.
.
Egymáshoz szoktok, ahogy az évek telnek,
Úgy mászik alád, mintha autót szerelne.
Titkos hibáid csak ő tudja,
Sose lesz már annyira durva,
Sose lesz már annyira durva.
.
(1997)
.
------------------------- FOOT ---------------------
Források:(1)
 1. https://zene.hu/ulloi_uti_fuck
 2. http://www.ulloiutifuck.hu/
 3. http://www.zeneszoveg.hu/dalszoveg/5199/ulloi-uti-fuck/eskuvo-zeneszoveg.html
--------------
Kép(ek)/videó(k) forráshelye(i):(a)
--------------
Kapcsolódó posztok:(a)
--------------
Megjegyzések:(a)
 • A fent hivatkozott weboldalak, képek, vidók a cikk írása idején elérhetőek voltak. Ha ez később nem így lenne, a "halott" linkekért felelősséget nem tudok vállalni - rajtam kívülálló okokból kifolyólag.

3 megjegyzés:

 1. Aki ezt a bizonyságot ma olvassa, meg kell ünnepelnie velem és családommal, mert mindenki viccként kezdett el néhány embernek, és mások azt mondták, hogy lehetetlen. A nevem jamie yannick és én vagyok az Amszterdamból, de a feleségemmel Chicago USA-ba költözöm. Boldogan házas vagyok két gyermekkel és egy gyönyörű feleséggel. Valami szörnyű történt a családomkal, elvesztettem a munkámat, és a feleségem elhagyta a házamat, mert nem tudtam jól vigyázni magamra és a családra. őt és gyermekeimet abban az időben. Kilenc évig nem sikerült feleségem támogatni, hogy gondoskodjak a gyerekekről. Megpróbálok egy tesztüzenetet küldeni a feleségemnek, de ő megállítja, hogy beszéljek vele. Megpróbálok beszélni barátjával és családjával, de még mindig tudom, hogy valaki segíthet nekem, és később elküldtem a kérést olyan sok cégnek, de még mindig ne hívj, amíg egy hűséges nap meg nem érkezik, hogy soha nem fogom elfelejteni az életemben . Amikor találkoztam egy régi barátommal, akivel minden nehézséget megmagyaráztam, és egy nagyszerű emberről beszélt, aki segített neki, hogy jó munkát vállaljon a Coca cola cégnél, és elmondta nekem, hogy ez a bűbáj, de én vagyok olyan személy, aki soha nem hisz a varázslatban, de úgy döntöttem, hogy megpróbálom, és Drosagiede utasított engem, és megmutatta nekem, mit tegyek az ebéd három napján a varázslat. Kövesem az utasításokat, és megteszem, amit kért, hogy jól tegyek. Drosagiede győződjön meg róla, hogy minden jól ment, és a feleségem újra látni fog a Drosagiede csodálatos munkája után. A feleségem ismeretlen számmal hív engem, és bocsánatot kért, és elmondta, hogy tényleg hiányzik nekem, és a gyerekeink és a feleségem hazajön. Két nap elteltével egy olyan céget küldtem, amelyet megkértem, most már az Egyesült Államokban a példamutató cégvezető vagyok. Azt tanácsolom, hogy ha bármilyen problémája van, küldjön egy üzenetet erre az e-mailre: doctorosagiede75@gmail.com vagy whatsapp +2349014523836 és megkapja a legjobb eredményt. Fogadd el magadnak a dolgokat, és elveszik tőled. A legjobbakat.

  VálaszTörlés
 2. Soha nem láttam vagy hallottam olyan emberektől, mint Dr Idialu. Dr Idialu emberi alakú Isten, az emberek a földi Istennek hívják. A férjem mindig csal, és minden alkalommal, amikor azt mondom neki, hogy hagyja abba a csalást, bosszant és fenyeget, hogy elhagyja a házat, hónapokig folytatja a csalást, mert hazaviszi a másik nőt, amikor nem vagyok ott. Annyira szerettem őt, és nem akartam elveszíteni, de nagy meglepetésemre egy nap visszatértem a munkájából, és rájöttem, hogy elfoglalja a dolgát, és elment a többi nőhez. Sírtam és sokáig egyedül maradtam, amíg az irodámban lévő barátom elmondta nekem, hogy Dr. Idialu hogyan segített neki visszahozni a férjét 6 éves válás után, ezért azonnal kapcsolatba léptem Idialu doktorral a WhatsAppon keresztül, elmondtam neki a helyzetet, és azt mondta nekem. : Segít nekem, és a férjem visszatér, és térdre könyörög 12-16 órán belül. Mindent megtettem, amit Idialu orvos elmondott, és nagy örömömre 13 órán belül történt, pontosan úgy, ahogy Idialu orvos mondta. A férjem visszajött hozzám, és térdre esett, sírt és könyörgött, hogy bocsásson meg neki. Kell segítség? Vegye fel a kapcsolatot Idialu orvossal e-mailben: doctoridialuspellcaster@gmail.com vagy a WhatsAppon: +2348118448718

  VálaszTörlés
 3. A nevem Pitrikné Széll Ágnes, forma, Budapest, Magyarország 12 éves házasság után én és a férjem egy vagy több veszekedésben voltak, amíg végül elhagyott engem, és Kaliforniába költözött, hogy egy másik nővel legyenek. Úgy éreztem, hogy véget ért az életem, és a gyerekeim azt hitték, hogy soha többé nem fogják látni apájukat. Csak a gyerekekkel próbáltam erős lenni, de nem tudtam ellenőrizni azokat a fájdalmakat, amelyek gyötörték a szívemet, a szívem fájdalommal és fájdalommal tele volt, mert igazán szerelmes voltam a férjembe. Minden nap és éjjel gondolok rá, és mindig azt akarom, hogy visszajöjjön hozzám. Nagyon ideges vagyok, és segítségre van szükségem, tehát online kerestem segítséget, és találkoztam egy weboldalon, amely azt sugallta, hogy Dr. Osagiede segíthet az ex gyors visszatérésében. . Szóval úgy éreztem, meg kell próbálnom őt. Felvettem a kapcsolatot velem, és ő mondta nekem, mit tegyek, és megtettem, aztán szerelem varázslatot tett nekem. 48 órával később a férjem tényleg felhívott és azt mondta, hogy annyira hiányzik tőlem és a gyerekektől, olyan elképesztő !! Szóval így jött vissza ugyanazon a napon, sok szeretettel és örömmel, és elnézést kért a hibáért, valamint a fájdalomért, amelyet nekem és a gyerekeknek okozott. Ettől a naptól kezdve a házasságunk erősebb volt, mint korábban, Dr. Osagiede köszönhetően. annyira hatalmas, és úgy döntöttem, hogy megosztom a történetemet az interneten, hogy Dr. Osagiede valódi és hatalmas varázsló-bíró, aki mindig imádkozni fogok, hogy hosszú ideig éljek, hogy segítsen gyermekeinek a baj idején, ha itt vagy, és szüksége van az Ex-re vissza, vagy a férjed egy másik nőhez költözött, ne sírj tovább, vegye fel a kapcsolatot ezzel a hatalmas varázslógombával. Itt található a kapcsolattartó e-mail címe: doctorosagiede75@gmail.com vagy a whatsapp a +2349014523836 telefonszámon.
  vagy viber +2349014523836

  VálaszTörlés