2014. december 25., csütörtök

André Goodfriend vs törvénysértő Magyarország

André Goodfriend-et, az USA magyarországi nagykövetségének megbízott ügyvivőjét tűzte célkeresztjére a törvénysértő Magyarország szélsőjobbos, illegitim kormánya.

Azért ezek a fidesz-jobbikos fijjug még mindig tudnak újabb poént elsütni. Ismert szélsőjobbos módszer a dolgok megfordítása (vagy inkább: fonákosítása). Ez az újabb fidesz-jobbikos próbálkozás tökéletesen korrelál "a nyúl viszi a vadászpuskát", a "befőtt teszi el a nagymamát", vagy pl. a tolvaj csukja le a bírót jelenséggel. Ez a legutóbbi manapság könnyen megvalósuló abszurd, tekintettel arra, hogy (nem csak magyarországi) megfigyeléseim szerint mintha a bűnöző, a vádlott emberi jogaira jobban ügyelnének a jog kiváltságosai, mint az áldozatéra, károsultéra. Ez talán azért lehet, mert az előbbiek agresszívabbak, harcosabbak, és a jogszolgáltatók inkább próbálják elkerülni az újabb macerákat. Lásd még: "kinek kell az a sok munka?".

Mindenesetre köszönjük, ma is jót nevettünk a fidesz-jobbik fergeteges humorán!

Mert hát lássuk csak be, Kedves Olvasóm: van abban valami hihetetlenül kacagtató (is), ha egy kis picurka ország egy olyan világhatalom diplomatáját akarja dafke bíróság elé állítani, mely által aláírt nemzetközi szerződést évtizedek óta pofátlanul megszeg. Megsértve egyúttal azt a saját törvényét is, mely ezt a nemzetközi szerződést rögzíti.

Igen, ez hasonlít ahhoz, amikor egy tetten ért tolvaj beperli a rendőrt/bírót/ügyészt, mert az tolvajnak nevezte. Jó, mi? Bár ki tudja ebben a hülyülő világban, lehet, hogy még tettenérés esetén sem szabad mindaddig tolvajnak nevezni, amíg jogerős ítélet nincs... Különben a tolvaj még beperelhet rágalmazásért. És akár még meg is nyerheti a pert, bruhaha...

No mindegy, napjaink magyar mocsarának abszurdjaira nehéz találni egy igazán ütős, szemléletes hasonlatot. Talán elmerenghetnénk az elefánt és az egér viszonyán:
Magyar virtus
A tények makacs dolgok
Karácsony lévén hallgassunk meg egy karácsonyi dalt Mr. Goodfriend előadásában. Vélhetően nem tévedünk nagyot, ha azt állítjuk, hogy Mr. Goodfriend sokkal jobb diplomata, mint énekes :-)

Silent Night by André Goodfriend

http://youtu.be/wm9xGZOETi8

A videót felöltő netpolgár nem osztotta meg velünk az információ két legfontosabb paraméterét, hogy mikor és hol készült a felvétel, így ennek kitalálását, mint egy szép feladatot, rád bízom, Kedves Olvasóm. Ha esetleg rájöttél, akkor köszönettel veszem, ha velem is tudatod. Ha esetleg átkattintasz a Youtube fenti linkjére, akkor ott a kommentekből láthatod, hogy Mr. Goodfriend-re (ahogy az 2002 után gyorsan szokásossá vált) a rájuk jellemző durva agresszivitással ezerrel rárepültek a szélsőjobbosok, bizonyítva, hogy kik is a jelenlegi illegitim, törvénysértő magyar kormány legfőbb támaszai.
No ———————– FOOT ———————

1 megjegyzés:

  1. André Veesenmayer Badfriend dolgozik. A cél: az amerikabarát új Fidesz létrehozása.

    VálaszTörlés